hejka,
z bezpośredniego źródła wiem, że śniegu jest sporo w wyższych partiach czyli od schroniska .. w weekend kolejeczki są ale znośne....
dla jasności powtarzam dane umówione wczoraj "na rybce" (bo niektórzy w ferworze walki mogli zapomnieć.. :mrgreen: ):
1. z moich danych jedzie 7 osób (Pablo + Jego sis + "tajemnicza osoba towarzysząca" - autko nr 1; Miłosz + Asia + Bartek + Piecu - autko nr 2 + oczywiście kierowca czyli ja)
2. zbiórka o 13.30 pod teatrem PWST (może być niewielki poślizg czasowy z uwagi na wstrzymujące mnie siły wyższe
ale tam w środku jest kawiarnia więc spokojnie można przeczekać w razie gdyby......)
3. do mnie się już nikt i nic więcej nie zmieści bo biorę sprzęt z wozu nr1 - jeśli ktoś jeszcze chce jechać to transport we własnym zakresie ew. Piecu się deklerował więc myślę, że trzeba się z Nim kontaktować
4. w razie pytań/wątpliwości/zastrzeżeń/innych proszę o kontakt...
P.S. Miłosz - żadna wypożyczalnia nie dysponuje kombinezonami, a nawet gdyby to jest to podobnie jak z piankami Krabowskimi... nie wiem czy być zaryzykował :mrgreen:
weź po prostu jakieś ciepłe gacie i drugie na zmianą bo te pierwsze zmoczysz niewątpliwie... szczególnie jeśli Ci się Snowboard zamarzy do nauki