Jeśli ktoś miałby ochotę, czas i pieniądze na tygodniowy wypad na ciepłe wody to zostały jeszcze
trzy wolne miejsca (być może uda się zwiększyć ilość miejsc bo tym razem problemem jest przelot i może zwolnią się jakieś rezerwacje)
na safari nurkowe na (wg. mnie) najlepszej lokalizacji
na Morzu Czerwonym - Wyspach Braci. Te dwie sterczące z morskich otchłani skały oddalone o 80 km od najbliższego brzegu dają schronienie niesamowitemu bogactwu podwodnego życia w ślad za którym trafiają tu również manty, rekiny i delfiny. Na większym z "Braci" leżą również dwa fantastyczne wraki, a po drodze możemy odwiedzić wrak promu "SALEM EXPRESS" leżący na dnie nieopodal Safagi.
Termin: wylot - 1 grudnia 2007, godz 19.30 z Warszawy
powrot: 8 grudnia 2007 o godz 07.30 rano do W-awy.
Cena safari (dla mnie i moich znajomych) jest bardzo atrakcyjna jak na to safari
550 Euro + 1290 zł przelot - porównajcie ceny np w Nautice
Łódka:Sea Cruiser I - piękny jacht motorowy należący do klasy luksusowej!!! 13 obszernych i komfortowych kajut z prywatnymi łazienkami w tym 1 z łożem małżeńskim alę tą już zajmuję ja z Ulką chyba że ... ;-)
Zainteresowanych pełną ofertą z opisem każdego dnia nurkowego, miejsc nurkowych, łódki itd. proszę o kontakt:
gunio@bogun.pl lub tel. 602-55-72-12, a chętnym mogę pożyczyć film DVD który nakręciłem podczas ostatniego wyjazdu w ten rejon.
Z uwagi na kończące się miejsca i nieodległy termin konieczna szybka decyzja.
Pozdrowienia - GUNIO.