Co to znaczy znudziło:
U nas w Trzebini burmistrz miasta stwierdził, że nurkowanie jest niebezpieczne i nie wolno nam nurkować na Balatonie.
Burmistrz ma racje nurkowanie jest sportem niebezpiecznym ;] tu chyba nikt nie ma wątpliwości
I tu jest właśnie pytanie jak chcemy podchodzić do świata
można wyjść z założenia że "chcącemu nie dzieje się krzywda", albo "państwo" i "urzędasy" będą sami wiedzieli co dla nas lepsze, bo przecież może nam się coś stać i w sumie najlepiej jak byśmy z domu nie wychodzili i z tego właśnie powodu pojawia się coraz więcej zakazów i nakazów
osobiście jestem zwolennikiem pierwszego rozwiązania
Zakrzówek jest prywatny i to jest problem, właściciel może robić co mu się żywnie podoba w kwestii wstępu, innymi słowy umarł w butach
osobiście bardzo lubię tam pływać i szkoda że tak sytuacja wygląda
nie wiem co było powodem śmierci tamtej dziewczyny, no ale jeśli policja wyklucza udział osób trzecich i brane są pod uwagę samobójstwo lub nieszczęśliwy wypadek, to szkoda że przez głupotę (to a propo samobójstwa) lub nieuwagę (a propo nieszczęśliwego wypadku) duża ilość osób. które po prostu lubią pływać nie będzie mogła w sposób prosty relaksować się w chłodnej i pięknej wodzie
a propo ludzi którzy tam imprezują i sporo chleją itp to .... chcącemu nie dzieje się krzywda, jak będą zachowywać się idiotycznie stojąc przy parometrowym urwisku to zadziała prawo darwina ... jak już wspomniałem chcącemu nie dzieje się krzywda ;]
z dzieciakami rzeczywiście jest problem, bo ciężko tam zrobić wstęp od 18 lat ....