Witajcie,
cieszy mnie Wasz entuzjazm i chęć służenia pomocą w organizacji pierwszego nurkowania naszej tegorocznej Zerówki! Na pewno każda para rąk się przyda, bo nasza Zerówka jest w tym roku wyjątkowo liczna i ambitna!
Żeby wprowadzić nieco porządku w organizację nurkowania, wydzieliłem deklaracje chęci pomocy do tego nowego wątku i stworzyłem (a jakże!)
TABELKĘ do której
powinni się wpisać wszyscy chętni do pomocy.
Tabelka podzielona jest na 4 "czasookresy" i chciałbym żebyście wszyscy
wskazali w jakich godzinach będziecie w stanie nam pomóc. Nurkowanie będzie się odbywać w
dwóch grupach A (od 9.00 do 13.00) i B (od 13.00 - 17.00) i na każdą z tych grup
będziemy potrzebować min. 10 pomocników. Ponadto będziemy potrzebować
kilku silnych chłopów, którzy pomogą nam
rano w magazynie załadować cały sprzęt i przetransportować go na Zakrzówek oraz kilku chętnych, którzy pomogą nam zawlec to z powrotem do magazynu po skończonej akcji.
Proszę o wpisywanie się do tabelki poprzez wpisanie cyfry 1 w odpowiednią kolumnę, jeśli w tych godzinach będziecie mogli nam pomóc, lub 0 w tych godzinach, w których nie będziecie mieć czasu.
Tak jak wpsominał Sylwek,
dla pomocników, którzy wezmą udział w co najmniej jednej, pełnej turze nurkowania (A lub B), wstęp na Zakrzówek zostanie opłacony przez Klub.
A wieczorem, razem z solenizantami, zapraszam do Gwarka na
WOJTUSIOWE PARTY 2011 Będzie się działo!! :niemalekko2: