OGROMNE GRATULACJE dla Was wszystkich za wspaniałe wyniki, reprezentowanie Klubu na zawodach o Mistrzostwo Polski i dla Romana za tytuł i za doprowadzenie sekcji tak daleko.
Zakładając tą sekcje pod koniec roku 2010 i będąc jej trenerem przez pierwsze 2 lata, nawet nie śniłem, że w tak krótkim czasie wychowamy Mistrza Polski i tylu zawodników gotowych do startu w tak prestiżowych zawodach.
Dla mnie Wasz sukces jest największą nagrodą. Od zera tworzyłem projekt, nie wiedząc czy sekcja się utrzyma i jakie będą jej przyszłe losy. Przekazując pałeczkę instruktora Romanowi, który już w pierwszym roku działania sekcji, pobił dla nas wtedy magiczna barierę 100m, w dalszym ciągu bardzo silnie wspieram jako szef szkolenia wasze działania, choć zdaję sobie sprawę, że moja praca dla Was jest już nie widoczna. Ale to nie ma znaczenia :wink: Ważne są wyniki! Jeszcze raz GRATULUJĘ i życzę Wam wszystkim dalszych sukcesów, a Romanowi nie tylko kolejnych kapitalnych osiągnięć indywidualnych, ale również i trenerskich!!!
pozdrawiam serdecznie,
Sylwek