mi sie podoba
a jak juz przy tym jestesmy to postulowalbym wprowadzenie jeszec jednego ciekawego dzialu. mianowicie opis nurkowisk - jak w ogole wyglada zbiornik, gdzie jest i co tam warto zobaczyc, oraz krotkie wypowiedzi osob ktore tam byly ostatnio, jakie aktualnie sa warunki - tak to sobie mniej wiecej wyobrazam
natomiast trzeba by jakos dokladniej wymyslec forme tego dzialu, gdyz nie wydaje mi sie dobrym raozwiazaniem aby kazdy mogl sam sobie dodawac jakis zbiornik, ale wysylal by propozycje (najlepiej opisany zbiornik wedlug jakiegos standardu) i zamieszczal by ten opis jakis admin, czy moze mod. chodzi o to, zeby kazdy taki zbiornik byl wlasciwie opisany i zeby nie bylo jakis niesprawdzonych informacji... teoretycznie mozna by bylo to zrobic np edytujac zamieszcona wiadomosc, ale wydaje mi sie, ze lepszym rozwiazaniem byloby wpisywanie tego przez, ze sie tak wyraze, odpowiedzialne za lad na forum osoby
wydaje mi sie to dobrym pomyslem zwlaszca dla takich zbornikow, na ktorych czesto nurkujemy, np Zakrzowek, Jaworzno, Pogoria. wtedy kazda osoba wybierajaca sie w tamta strone mogla by sobie na bierzaco sprawdzic jakei aktualnie panuja tam warunki. do tego mozna by sie duzo dowiedziec o jakis nowych zbiornikach, na kktorych komus udalo sie zanurkowac.
mozna by tez podzielic to na np krajowe jeziora, zagraniczne, morza itd. itp. ale to juz chyba rozwazania na dalszym planie
co o czyms takim myslicie? mi sie podoba