Serdecznie zapraszam WSZYSTKICH chętnych a szczególnie nurków początkujących, moich zeszłorocznych kursantów, zeszło i tegorocznych pacjentów, tegoroczne P1 po Elbie, ale i wszystkich moich niegdysiejszych partnurów, koleżanki, kolegów, współimprezowiczów itd. na TESTOWANIE NOSA, które odbędzie się w weekend 14-15.06. na Zakrzówku.
Daty są dwie - piszcie która Wam bardziej odpowiada i która godzina, generalnie będziemy w sobotę i w niedzielę i jeśli chcecie to zapraszam w oba dni, ale tak czy inaczej proszę wyrazić swą chęć i możliwości.
Sprzęt nurkowy trzeba sobie zarezerwować, lepiej większą butlę, bo plany są ambitne
Nurkowanie oczywiście będzie zgodnie z uprawnieniami i takie aby nie wyjść wychłodzonym, ale zadbajcie w miarę proszę o komfort termiczny, zwłaszcza po Elbie, w kamieniołomie może być na 10m zimno.
Zarezerwować sobie też trzeba czas - będzie się sporo działo - relaks, nurkowanie, picie, testowanie...
No i tu przechodzę do rzeczy tzn. do nosa. Mój nos jest po operacji i trzeba sprawdzić czy działa-taki jest główny cel tego nurkowania, bez obaw - będzie zabezpieczenie medyczne. Poszukiwani chetni na - operatora kamery, fotografa, speca od wyżywienia, speca od trunków - kamerę, aparat, jedzenie i napoje oczywiście zapewniam.
Nos, przegroda, trąbki - wszystko zostanie poddane kompresji do kolejnych ciśnień - a wraz z nim murena, czyli ja.
Pytanie czy i jak murena to zniesie - zostaje narazie bez odpowiedzi, ale - przekonacie się sami!
Prócz naszego klubu będzie też kilku nurków z innych miast, innych organizacji, z innym sprzętem i innym nosem - będzie okazja poznać się, wspólnie ponurkować i inne takie.
Dla mnie to bardzo ważny dzień i niezależnie czym skończy się testowanie mojego nosa, wy swój możecie przetestowac i zanurzyć w wodzie zakrzówkowej tak czy inaczej - wszystko będzie zaplanowane.
Atrakcje inne niewykluczone.
Mile widziane nosy wszelkiego typu - sztuczne, klauna, wiedźmy, haczykowate, proste, krzywawe, trąby słonia i chrapy konia
Proszę chętnych o wstępne deklarowanie się, coby można zaplanować ilość jadła i napojów a także ilość miejsca we wiatach ewent.
ZAPRASZAM
Wasza murenka!