Jeśli chodzi o takie gadżety jak czapki, polary, ręczniki to myślę, że warto zostać przy tradycyjnym logo, które jest naszym znakiem firmowym.
Myślę, że tu bardziej chodzi o wzór na nową krabową koszulkę. I to wcale nie musi być postać kraba. Takie koszulki mamy w tej chwili.
... i nie wiadomo czego oczekuja :-k
Oczekują POMYSŁU. Raz był krab, w zeszłym roku na Hvarze był obrys wyspy kiedyś taka koszulka jak na
zdjęciu Może to być nurek na rowerze, nurek na pustyni, a może nurek na księżycu.
Jesteśmy klubem nurkowym z Krakowa - można to przyjąć za punkt wyjściowy. Może smok wawelski z maską, fajką i płetwami dla odmiany. Lajkonik z płatwami. Do tego dodać napis AKP KRAB AGH i może być ciekawie.
Jeśli założymy, że wzór będzie nadrukiem a nie haftem to może być nawet bardziej skomplikowany.
A może zbierzmy się kiedyś, załóżmy koszulki krabowe - te czarne bo są fajne i zróbmy sobie jakieś śmieszne grupowe zdjęcie i wydrukujmy na koszulkach.
Tak, tak wiem. Dużo piszę i nic z tego nie wynika. Ale może ktoś potrafi narysować nurka na rowerze