Autor Wątek: fish'n chips  (Przeczytany 6645 razy)

Offline ARTUR

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1412
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: Technical Cave Instructor / M2
(Bez tematu)
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Marzec 2008, 14:21:12 »
Rowniez zglaszam swoja kandydature na barmana, posiadam stosowne kwalifikacje  :D  
Proponuje tez jakies zacne drinki serwowac w krabowym barku.
A mój grill który "darowałem" klubowi jeszcze istnieje ? : )

Pozdropozdro
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez ARTUR »
nie sprzęt lecz chęć szczera czyni z ciebie divera

Offline Sylwek

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1761
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: M2 Instruktor Freedivingu mobile 506 033 485
(Bez tematu)
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Marzec 2008, 16:57:04 »
Cytat: "ARTUR"
A mój grill który "darowałem" klubowi jeszcze istnieje ? : )
Pozdropozdro

Taki z Ciebie wieczorny bywalec Klubu, że nawet nie wiesz na czym rybki pieczemy...
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez Sylwek »
egzaminy na kartę łowiectwa podwodnego 506 033 485
www.OneBreath.pl Szkoła Freedivingu

Offline ARTUR

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1412
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: Technical Cave Instructor / M2
(Bez tematu)
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Marzec 2008, 23:04:37 »
ale mi pojechales ..   :)
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez ARTUR »
nie sprzęt lecz chęć szczera czyni z ciebie divera

Offline killer

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1741
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: CMAS M2
(Bez tematu)
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Marzec 2008, 11:00:53 »
Cytat: "Sylwek"
nawet nie wiesz na czym rybki pieczemy...


jak to na czym?! na spirytusie!!  :twisted:
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez killer »
live 'n let diVe

Offline ARTUR

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1412
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: Technical Cave Instructor / M2
(Bez tematu)
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Marzec 2008, 11:36:53 »
polewacie je spirytusem i podpalacie ?  :D
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez ARTUR »
nie sprzęt lecz chęć szczera czyni z ciebie divera

Offline killer

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1741
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: CMAS M2
(Bez tematu)
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Marzec 2008, 11:53:27 »
wedzimy nad shisha a potem poDlewamy spirytusem w roznych formach!!  :twisted:
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez killer »
live 'n let diVe

Offline Sylwek

  • Kadra
  • *****
  • Wiadomości: 1761
    • Zobacz profil
  • Stopień nurkowy: M2 Instruktor Freedivingu mobile 506 033 485
(Bez tematu)
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Marzec 2008, 15:26:37 »
bo rybka lubi pływać  :mrgreen:
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez Sylwek »
egzaminy na kartę łowiectwa podwodnego 506 033 485
www.OneBreath.pl Szkoła Freedivingu

Offline piroman

  • Zarejestrowani użytkownicy
  • *
  • Wiadomości: 304
    • Zobacz profil
(Bez tematu)
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Marzec 2008, 20:34:43 »
Cytat: "killer"
jak to na czym?! na spirytusie!!


Chyba raczej na denaturacie ;) Maciek takich technik nas uczył  :mrgreen:
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez piroman »
Jasio po podpaleniu stodoły: „no tak podpalić to nie miał kto ale grzać się przyszli wszyscy” \"8)\".

Offline maćq

  • Zarejestrowani użytkownicy
  • *
  • Wiadomości: 126
    • Zobacz profil
(Bez tematu)
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Marzec 2008, 10:21:44 »
Dyta też spirytus, a jaki ładny kolor i w ogóle to ponoć już nie zatruwany jest od kilku dobrych lat :P i koronny argument: lepiej grila rozpalać denaturą niż acetonem/rozpuchem nitro/ftalowym (opcje dostępne w magazynie):D
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 01 Styczeń 1970, 01:00:00 wysłana przez maćq »