Witam serdecznie:)
Ja ze swojej strony również pięknie dziękuję za ostatnie dwa lata w sumie w Zarządzie to nawet trzy, za zaufanie i wszelaką udzieloną pomoc. Nie będę się powtarzał i nie będę kopiował tego co Bartek napisał, gdyż chyba ujął tam prawie wszystko:)
Dodam tylko, że serdecznie dziękuję całemu ustępującemu Zarządowi. Ostatnie dwa lata współpracy z Wami była bardzo udana:) Dziękuję Bartkowi, który w ostatnim czasie poświęcał w szczególności wiele swojego cennego czasu sprawom klubowym, Pawłowi oraz Maćkowi za sprawne prowadzenie magazynu, Karolinie za prowadzenie księgowości, wszystkim pomocnikom, którzy ostatnio również pomagali w magazynie i sprężarkowni, wszystkim którzy poświęcali swój wolny czas na sprawy klubowe, całej naszej Kadrze instruktorskiej za bardzo dobrą współpracę i szkolenie na najwyższym poziomie.
Ostatnie dwa lata były dla mnie czasem gdzie zdobyłem niesamowite doświadczenie.
Dziękuję Wam pięknie wszystkim, na pewno zostawiłem w tym Klubie kawałek mojego życia i będę teraz już niestety dużo rzadziej, ale zawsze wracał z ogromną chęcią. Liczę, że nowy Zarząd wypełni wszystkie postuaty o któych wczoraj Bartek wspomniał, w szczególności to, aby poprawić integrację, aby było co najmniej tak dobrze jak to było w naszym starym poczciwym garażu - kto tam był choć raz dobrze wie o co mi chodzi...
Pozdrawiam Was wszystkich, dziękuję po raz kolejny, a nowemu Zarządowi, życzę wytrwałości, cierpliwości w prowadzeniu tego jakże wspaniałego Klubu.
Do zobaczenia, mam nadzieję już wkrótce:)
Z tego miejsca chciałem również wszystkich gorąco zaprosić do mojego nowego miasta, do Pragi, tam zawsze znajdzie się kawałek podłogi lub łóźka dla prawdziwego Krabowicza:)