A więc sprawa wygląda następująco.
Czwartek jak na razie nieaktualny. Pozostaje środa:
- 12:00 - Prezentacja klubu na zasadzie dni otwartych w budynku D10 na 1 piętrze (ten obok sprężarkowni) i myślę, że to nie będzie długa impreza. Ok. 11.00-11.15 spotykam się z Patrykiem przy sprężarkowni, tak aby wcześniej zainstalować się na sali. Jeśli ktoś jeszcze ma ok. godziny 11:00- 13:00 trochę wolnego czasu i chęć przekazania informacji o naszym klubie innym to serdecznie zapraszam.
- 17:00-18:30- Warsztaty dla przyszłych studentów AGH- czyli miejmy nadzieję dla przyszłych Krabowiczów
- Ponieważ jak na warsztaty czas jest bardzo ograniczony, dlatego ja zrobię jakieś wprowadzenie, a resztę poprowadzi Kinga. Co do pomocy przy warsztatach to ewentualnie byłaby potrzebna pomoc o. 16.30 przy transportowaniu sprzętu, który będziemy chciały pokazać i ewentualne podzielenie się swoimi wrażaniami nurkowymi z uczestnikami warsztatów.
Na chwilę obecną nie wiem dokładnie ilu będzie uczestników warsztatów, ani dokładnie w jakiej sali będą się odbywać. Informacje te dostanę dopiero jutro ok. 12 i wtedy więcej będę mogła napisać
Dlatego bardzo proszę o śledzenie tego wątku jutro.
Pozdrawiam
Marta