Dlaczego nie chwalimi się swoimi osiagnięciami tylko cudzymi ?
Nie bylem na balu wiec nie wiem ale faktem jest, iz fajnie by slyszec troszke wiecej o KRABIE. Nie tylko podczas tego typu imprez.
Po co po raz kolejny słucham wykładu Kota, Starnasia i Benduckiej ale przecież oni nie są z Kraba !
Dlaczego nie było opowieści Piotrka Stósa, Andrzej Kasińskiergo, Darka Spirytulskiego, Kuby Świątkliewicza, Radka Bizonia i innych o ich sukcesach.
"Swoich" z imienia, reszty oczywiscie nie. Ot tak, zeby pokazac brak szacunku dla zaproszonych gosci. Przykry jestes i tyle.
Czy Krab coś znaczy ?
Tak. Dla mnie na przyklad (choc jestem pewnie kiepskim przykladem) Krab to tworzacy go ludzie oraz kawal historii.
Próbował Sylwek
Podziekowania dla Sylwka. Nalezne!
Żenada
Bo? Bo zle sie bawiles? Bo nie potrafisz odnalezc sie w realiach obecnie panujacych? Bo coraz mniej harcerstwa w Krabie? Bo nikt nie wstal i nie opowiadal jaki jestes FAJNY i jakie fajne wyjazdy mozesz sprzedac?
Wez sie czlowieku wyluzuj troszke.
Wiele osob wlozylo sporo czasu i serca w organizacje tej imprezy nie po to by teraz wysluchiwac
jak jakis zawiedziony tetryk wylewa publicznie wiadro pomyj na nich.
Przez sam szacunek dla nich zamilcz i zostaw dla siebie "cenne" uwagi. Latwo sie komentuje.
Pomogles przy organizacji cokolwiek?
Lepiej żeby więcej coś takiego nie praktykować
Podziekuj zatem z czlonkowstwa w Krabie, nie bedziesz musial brac udzialu w tej zenadzie. Reszta tez bedzie zadowolona z Twojej
MĘSKIEJ decyzji.
Brak mi korzeni
O tak, na kazdym kroku pokazujesz ze brak Ci korzenia. Teraz masz doskonala okazje pokazac, ze jednak jest inaczej.
Wiejska zabawa
Tez mi przykro, ze taki swiatowy, wielko-miejski panicz zle sie bawil na "wiejskiej zabawie".
Nie będzie mnie na Walnym Zebraniu.
*FOCH* ?
rotfl
Sorry ale jestem zniesmaczony takim wizerunkiem Kraba
Ja takze jestem zniesmaczony wizerunkiem Kraba. Wizerunkiem ktory od jakiegos czasu uparcie budujesz jako jeden z Krabowych instruktorow.
--
X