Nowy Rok, czas postanowień i planów...
Wśród moich planów na ten rok jest poprowadzenie kursów P3 i PN2, oczywiście jeśli pozwoli zdrowie, szef szkolenia, czcigodna KDP i wiele innych sił wyższych, od których zależny jest maluczki instruktor.
Ponieważ te kursy będę prowadził po raz pierwszy, chciałbym się do nich wcześniej przygotować. A ponieważ nie są one łatwe do zaliczenia "z marszu", chciałbym też do nich przygotować swoich ewentualnych kursantów. Dlatego proszę o niezobowiązujące zgłoszenia od osób zainteresowanych robieniem tych kursów w tym roku. Do tej grupy będę kierował dalsze pomysły wspólnych działań przygotowujących. Prośba o zgłoszenia nie jest ograniczona czasowo (no, chyba że samym terminem kursu) - można się zgłaszać kiedy tylko ktoś podejmie decyzję - teraz, za miesiąc albo i za pół roku... Zgłaszać można się na forum lub kanałami bardziej prywatnymi.
Oczywiście może się okazać, że nie uda się mi poprowadzić tych kursów, o czym lojalnie uprzedzam. Niezależnie od tego jestem zainteresowany przygotowaniami.
Ewentualnym chętnym na kurs PN2 polecam najbliższe warsztaty z technik pływania - przydadzą się na kursie. A w zależności od zainteresowania mam już pomysły na kolejne warsztaty przygotowujące do tego kursu o takich roboczych tematach:
- twinset i jego obsługa
- podawanie powietrza automatem z długim wężem
- komunikacja światłem
- stage i jego obsługa
- poręczowanie
- strzelanie bojki
Serdecznie pozdrawiam.