Proszę, uzupełnijcie w tabelce swoje dane - Killer, nie uzupełniłeś maila tam, coniektórych telefonu mi też brakuje. Rezerwacje mamy od piątku do niedzieli - można spokojnie przyjechać w piątek, czyli wziąć dzień wolny i pozwiedzać, albo pojechać po pracy - dojazd z Krk to ok. 6 godzin, najszybciej przez Chyżne i Słowację. Trzeba zakupić winietki na Słowację i Węgry.
Jeśli chodzi o gazy, to optymalny będzie Nx 30 albo powietrze + Nx 50 do stage'a, ma to w sumie lepsze zastosowanie niż tlen, bo głębiej jest fajniej i można się powoli wynurzać z zalanych pomieszczeń oglądając je i niejako przy okazji robiąc deco.
Co do ilości nurów, to ponieważ jedziemy w 12 osób to i tak nie wszyscy zrobią 3, gdyż mamy do dyspozycji 2 nury w sobotę i jeden w niedzielę a max naraz może nurkować 8 osób, ale myślę że po prostu się rozdzielimy - niektórzy zrobią 2 nury w sobote a niektórzy zrobia 1 w sobote i 1 w niedziele, mam nadzieję też że uda nam się jakoś rozdzielić.
W piątek więc się zjeżdżamy, zwiedzamy jakąś knajpkę wieczorem i relaksujemy się przed nurem, w sobotę dwa nury lub jeden (potem zwiedzanie) w niedziele 1 nur (lub zwiedzanie) i powrót.
Jeśli nie chcecie by było "na chybcika" warto wziąć piątek wolny i rano już wyruszyć do Budapesztu
Proszę uzupełnijcie jeszcze te dane - maile i telefony i będziemy się dogadywać kto z kim jedzie.
Tymczasem Spokojnych, Rodzinnych, Wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia!
murenka