Widzę Ogrze, że dla Ciebie forum nuras i krabowskie, to ta sama para kaloszy. Nie będziemy nikogo serdecznie całować w d... za to, że się zalogował na forum.
Do niedawna znałem osobiście wszystkich forumowiczów, wiedziałem z kim rozmawiam itd. Od niedawna coraz więcej osób z zewnatrz (nie z naszego klubu) zaczyna brać udział w dyskusjach (dobrze-niedobrze? pewnie o to chodzi w forum ogólnodostępnym).
Jak się loguje nowy użytkownik, wypisuje jaki to on nie ma stopień P2, po czym jedzie sobie po klubowiczach. Wygaduje brednie, aż mi ręce opadają. Człowiek mu tłumaczy, a on idzie w zaparte jakby wszystkie rozumy pozjadał i poucza szefa szkolenia na jakiej głębokości jest w lutym termoklina na zakrzówku. To chciałbym wiedzieć kto mu sprzedał stopień P2 KDP/CMAS. Nie będę się wdawać w dyskusje z każdym wszechwiedzącym, który zaloguje się na forum, ale w takich przypadkach chętnie poznam kto z CMASu puszcza takich aparatów. W końcu tak wielu instruktorów w KDP nie ma, a w wiekszości się znamy...
Myślałem o wersji trochę innej niż na nurasie. Bez lania wazeliny i 100 powitań w typie jakie wymieniłeś. Tylko jeden post osoby logującej się. Kilka info o sobie: od kiedy nurkuje, gdzie robił stopnie, gdzie nurkował, czym się interesuje...np